Viikonloppuna ei ole tullut paperia tehtyä. Muutenkin tuo meni vähän niinkuin meni. Perjantaina oli migreenin tynkää, joten ei tullut tekemisistä mitään. Perjantaina sain päivällä kuitenkin puhelinsoiton paikallisesta lelukaupasta että maanataina tilanneeni lasten kangaspuut olivat saapuneet. Illalla kuitenkin aloin sitten jo kutoa, pientä kokeilua inhoamastani Palmasta. Ja kuinka ihanaa siitä tuleekaan. Näistä nyt en kuvia vielä jaksanut räpsiä. Lauantaina sain pari kirjaa valmiiksi, joista panen kuvatkin nyt tänne. Yhden kirjan myös sidoin valmiiksi ja paria olen liimaillut, joten lisää on tulossa. Viikon sisällä olen myös värjännyt kaiken kaikkiaan 13 koirankarvalanka vyhtiä sekä jatkanut hieman tuota edellisen kirjoitukseni viimeisimmässä kuvassa olevaa projektia.
Eilen ehtoolla sattui pieni äksidentti tien päällä, käytiin isännän kanssa hieman ajelemassa pitkästä aikaa. Raketteja ammuskeltiin niin joka puolella. Oltiin minun autolla matkassa ja yhtäkkiä päätti sitten pupeli tehdä itsemurha iskunsa ja hyppäsi eteen, tuloksena etupuskurissa kasa karvoja, verta sekä pari reikää ja toiselta puolelta repeytyi irti etupuskuri. No, lasikuitu kitillä on nyt sitten hommaa. Onpa se suunnitelmana tuossa ollutkin. Auton kanssa kyllä tulee riittämään hommaa, viime viikolla kotiutui yli 250 e hifipaketti hiluineen. Suunnittelua sen kanssa nyt riittääkin sitten.
Mutta takaisin käsitöihin.
1867684.jpg
Koirankarvalankaa jälleen, uudella (happo)värillä.
1867682.jpg
Melkein 100% kierrätystä. Kirjan sivut olen itse valmistanut, kansienkin kangas on kierrätyskeskuksesta joukkoon joskus jäänyttä.
1867683.jpg
Viikonloppuna valmistuneet kirjat yhdessä. Vasemman puoleinen on ihan tavallisesta kopiopaperista valmistettu, ja oikean puoleinen B5 kokoinen kierrätyskirja.

Edit. Osa 2
Tulipa tuossa vähän innostuttua vielä ehtoo puolella. Taas tuli paperia jonkin verran tehtyä, jotka nyt sitten ovat kuivamassa tällä hetkellä. Pari kirpparilta 50 sentillä ostettua purkkia aikani kuluksi päällystin kankailla;
1869022.jpg

Sitten tuo projekti hieman eteni, se alkaa kyllä näyttää jo ihan kivalta.
1869024.jpg