Tässä tulee nyt muutama kuvatus näin pitkästä aikaa. :) Ompeluksia taas tällä kertaa. Yrittänyt viime aikoina hieman kankaita kuluttaa. Vaikka oikeasti ne on vain lisääntynyt. Puikkoja ja koukkujakin tasaisesti täytyy heilutella, mutta niistä sitten myöhemmin. Mistähän sitä aloittaisi...
No josko kertoisin eräästä koirantakki projektista jonka taannoin tein. Elikkäs kyseessä oli englanninvinttikoira Einari. Hälle omistajat halusivat jonkun "käheän", kierrätetyn, täysin uniikin nahkatakin. Takki oli kirpparilta ostettu  1€:lla. Vanha miesten aitoa nahkaa oleva nahkarotsi, sellainen kivasti kulahtanut. Siitä se sitten lähti. Päätettiin kuitenkin säilyttää takin omat linjat ja muokata se koiran päälle sopivaksi. Kangasmerkkikin täytyi vielä siihen tikata. Mutta tässä on kuvat ennen ja jälkeen. Kuvat eivät kyllä oikein pääse edukseen näin sisätiloissa otettuna. Tämä oli sitten aivan virallinen ensimmäinen nahkatyöni. Haasteelliseksi takki loppu viimein osoittautui, koska nahka oli vanhaa ja kulahtanutta, nahka jousti vähän joka suuntaan.
2122062.jpg

Tuon takki projektin jälkeen en enää niin "pelännyt" nahkaa.. Joten aikani kuluksi olen muutaman pannankin vääntänyt. Pieniä kirjailuja myöskin tein ompelukoneella tehosteeksi. Karvapantoja lisää. :)
2122063.jpg

Sihten.. Yhden kirjankin taannoin olen tehnyt, taas on sivut itse tekemät kierrätyspapereista. (josta tulikin mieleen; äsken meinasin taas silputa paperia kun sitten päätti kärähtää sauvasekoitin :/ Tahtoo uuden!) Tyyny taasen on vanha, johonka päätin tehdä uuden päällisen.
2122065.jpg

Taannoin piti käydä morjestamassa erästä tuttua, joka juuri hiljan oli esikoisensa saanu. Äkkiäkös hurautin tälläisen sitten, ja kortinkin itse tein yhtäkkiä. :)
2122064.jpg

Koiran leluja on tullut tehtyä välillä ehtoisin kun tv on katsonut..
lelut.jpg

Ja aivan pienen koiran pannankin tein, tämmöisen
karvapanta.jpg

Toivottelen taas hyvin koiravoittoisten kuvieni keskeltä hyvää itsenäisyys päivää kaikille.