Mistähän sitä jälleen aloittaisi. Tällä hetkellä mennään kirjaimellisesti aivan täysillä. Vapaa-aikaa ei ole oikein viikkoon ollut. Töistä päästyä on tullut pakerrettua koulujuttujen parissa. Viime viikolla torstaina palautin 8 opintoviikon jutut, ja nyt huomenna, maanantaina sama juttu. Johtipa tuo kova työtahti myös siihen, että perjantaina nukuin aamulla pommiin. Viime viikon loppu puolen meillä isäntä on sairaslomalla ollut kuumeilunsa takia, kummatkin ollaan pian pari viikkoa oltu flunssas. Miksi yhtäkkiä väännän nuota koulujuttuja näin urakalla? Kaikki johtuu siitä, etten ole niitä aikoinaan saanut palautettua. Kaikki on aina niin vähästä jäänyt kiinni, ja sitä on vain siirtänyt ja siirtänyt. Nyt töissä ollaan tsempattu mua siihen että nuota tekisin, yksi opettaja tsemppaa laittamalla aina tietyn päivämäärän, johonka mennes täytyy aina määrätyt työt olla valmiina. Näin ne nyt on saanut hyvin tehtyä loppu viimein ja on ollut sitä tarvittua innostustakin. Nyt sormet syyhyäisivät tehdä tilausvaljaita, mutta kiellän itseäni etten ainakaan ennen huomista sitä tee. Tämän illan ohjelmana olisi vielä kaksi esitysarkkia tehdä. Viime tinkaan tämä kuitenkin jäi. ;)

Torstaina, kun edellinen palautuksen jälkeen koulukaverin kanssa hieman rentouduttiin ja lähdettiin kiertelemään Seinäjoelle kirppareita. Jotain pientä sieltä mukaan tarttuikin. Tässä pari löytöäni...

Kas kummaa, kankaita. En vielä tiedä mitä nuosta teen. Mutta... Ne aneli ostoansa. :D Tuo vanha neule kansio oli sellainen hetken mielejohteen osto. Kaikki ohjeet olivat tallella. Ehkä tuolta joskus jotain kivaa voisi tehdä tai ainakin vinkkejä saada.

Perjantai ehtoolla mietin kovasti kahden vaiheilla että lähdenkö sinne ennemmin jo puhumaani tikkuamis iltaan. Ja minähän menin. :) Porukkaa oli ihan mukavasti, seuraavan kerran kokoonnutaan parin viikon päästä. Tulipa sitä pari neliötä jo kudottuakin. (ja langan loppuja kulutettua)

Uuden vuoden lupaukseksihan sanoin etten ostaisi niin paljoa lankaa tänä vuonna, tai ainakin ensin yrittäisin kuluttaa osaa. Eiköhän viime viikolla kirpparireissulla melkein muovipussillinen joukkoon tarttunut. Jälkikäteen aivan hävettää. Nyt pitää kovalla urakalla yrittää jossain vaiheessa yrittää kuluttaa. Hauskaa kuun vaihdetta kaikille blogiin eksyneille! Keskiviikkona saan virallisesti tuon kuvauksen iän muuttaa kun alkaa tuo uusi vuosikymmen, taas sitä siis vuodella vanhennutaan.