Nyt sitten päätin hieman niitä kuviakin laitella, kun jäi moiset laittamatta erelliseen viestiin..
Aloitetaan nyt vaikka tämmöisellä.
1906488.jpg
Nuosta itsetekemistäni papereista päätin taas valmistaa yhden kirjan.
Tällä kertaa en käyttänytkään kangasta kansiin, vaan tein sen tapetista. Nuota on useampikin kappale kesken erikokoisia, mutta tehdään niitä hissun kissun.
1906478.jpg
Kuten erellisessä viestissäni mainitsin, pannunalusia olen vääntänyt aikani kuluksi. Pikkuhiljaa alkaa rutiinia tuohon tulla jo. Täytyy vielä koittaa hieman silittää nuota ja asetella paremmin.

Sitten...
1906484.jpg
Koiran leluja... Huoh, nuota menee niin liukuhihnalla, kun tuo vauva tykkää niin kovasti hörsköttää. Tuossa on muutama, jo koekäytössä ollutkin. Nuota on niin helppo väkertää itse, sekä helppohoitoisia kun tarttee vain pesukoneeseen nakata.

Viimeiseksi nyt laitan tuosta pikku vauvasta kuvan.. Itseä alkaa pikkuhiljaa hirvittää tuon pojan kasvu, ikää on 4,5 kk tällä hetkellä ja korkeutta löytyy tällä hetkellä 54 cm. 6, maksimissa 7 senttiä on pojalla varaa kasvaa, jos meinaa että sallituissa rajoissa pysyy.
1906480.jpg
Kuva on parin viikon takainen, oltiin Kassun kanssa Ilmajoen mielenterveysseuran, eli VitaPönkä ry:n jäseniltamassa. Poika pääsi sielä ihastuttamaan muita hallituksen jäseniä. :) Tämä poika on pienestä pitäen ollut oikea naisten mies.