Niinhän siinä sitten kävi että vuosi taas on vierähtänyt.. Joulunpyhät alkoi stressaamaan loppu viimein niin lujaa kun nuota lahjoja väkersin, että tuli pakon omainen tarve saada kutoa välillä. Paria päivää ennen jouluaattoa sitten totesin että isäntä tarttoo uuden kaulahuivin, kun edellinen ei kelvannut (oli kuulemma väärän värinen, lue: tyttöjen värinen) tuo edellinen huivi oli siis musta-violetti. Noo, lankalootaa pengottuani löysin sitten tummanveheriää lankaa jota oli 2 rullaa, en oikein ollut keksinyt että mitä siitä väkertäisin niin niinhän siitä sitten tuli kutaistua yhtäkkiä huivi. Miehille kun ei mitkään pramiat huivit kelpaa, niin tein sen aivan aina oikein neuleena. Aikaa ei kulunut kuin tovi, valmis tuo oli hieman jouluaaton puolella yö myöhään.
2196393.jpg
Lahjoiksi paketoin tänä vuonna itse tehtyä. Pannulappuja tarvitsee aina, joten pari lähti kussakin paketissa maailmalle, sitten lähti nuota pannunalusia sekä tekemiäni paperimassakippoja, jotka sitten oli erilaisilla karkeilla täytetty. Pannulapuista sain kiitosta, jotta olivat tarpeeksi kookkaita, ettei näpit heti pala. Hyvä niin.
2196392.jpg
Kranssi jäi loppu viimein sitten omaan ovipieleen, en siitä malttanutkaan luopua. Tapanina päätin sitten ruveta jälleen kutomaan... Ajattelin että yrittäisin päästä pikkuisen eroon nuosta langoista, kun niitä on päässyt hieman kertymään (niitä löytyy joka puolelta tupaa, mitä ihmeellisemmistä paikoista) 8-)
Niinpä sitten sai alkunsa jenga lapaset. Toinen pitäisi vielä kaventaa ja peukku tehdä niin sitten olisi isännälle kevyet lapaset. Eileen ehtoolla aikani kuluksi päällystin 3 kansiota tapeeteilla, nuohin päätyvät maksamattomat, maksetut laskut sekä palkkanauhat. Nuo kolme kansiota ovat jotain pankin vanhoja peruja ja ovat olleet niin kurjan näköisiä, niin piti hieman jotain väriä niihinkin saada.