Päätin sitten muutaman minuutin aikaani kuluttaa ja ensimmäisen ihka oman blogi pohjan väänsin. Aikaa pitää vielä enemmän käyttää, jotta saa toimivammaksi. Osa väreistä on vielä pikkuisen hakusessa. Ainakin on uniikki. Koodaus systeemit on pikkuisen erilaiset kuin kotisivu pohjissa, jotka taas itsellä on paremmin hallussa. Ehkä joku päivä vielä kuitenkin tämänkin opin.

Mistä moinen otsikko. Tällä hetkellä, tai no itseasiassa torstaista asti on oikeasti ollut suru puserossa. Sen enempää en ainakaan tässä vaiheessa jaksa kirjoitella. Perheemme on suurten muutosten edessä. Koko torstai illan istuskelin pannuhuoneessa miettimässä asioita ja perjantain itkeskelin töissäkin. Viikonloppuna meillä käväisi siskoni ja veljeni, yritettiin hieman ajatuksia saada muualle.

Käsityörintamalla on hieman hiljaista ollut. Koulujuttuja olen tehnyt todella kovaa tahtia; viikon sisälle palautin 16 opintoviikon rästihommat. Niistä nyt numeroita odotellaan. Yksi työ pitäisi tiistaiksi viimeistään huovuttaa ja sitten taas jotain uutta huovutettavaa on tiedossa.

Synttärit oli ja meni, niitä ei juhlittu mitenkään muuten kuin että pikkuveljeni kanssa käväisin yhdellä paikallisessa. :) Se siitä. Uusi vuosikymmen on alkanu, kuin myös "uudet" kujeet. Hauskaa alkavaa viikkoa!