Perjantai tuli pyhitettyä lankojen punnitukseen. Voi sanoa, että pienoinen slaaki siitä koituikin ja hät hätää piti alkaa vähän jotain tikkuamaankin, että saa eres muutaman gramman hussattua. Olihan se mukava kollata laatikot läpi ja hypistellä niitä. Samoin osa langoista päätyi uusiin säilytyspaikkoihin. Tällä hetkellä lankalaatikoita on ympäri tupaa. Ja tasaisesti vastaan vielä tulee lankoja sieltä sun täältä. Täytyy ne sitten myös punnita aina kun vastaan tuloo. Äiree kun eilen kylässä käväisi niin kauhistelikin, ettei tartte hetkeen ostella lankaa. Suurinpiirtein nyt langat mahtuvat korveehin ja neljään 30 litran lootaan ja vielä on jotain nyssäköitä sitten sielä sun täälä.

Nyt päätin sitten sen kunniaksi järjestää ihka ensimmäisen arvonnan. Palkinnoista ei vielä tietoa ole, mutta eiköhän sitä jotain keksitä. ;) Arvonta aikaa on 20.9. puoleen yöhön asti.

Heitäppä siis arvio, paljonkos sitä lankaa punnitukseen löytyikään. Lähimmäksi arvannut palkitaan ja keksitään jotain kivaa vielä kaikkien osallistuneiden kesken arvottavaksi.

Lauantaina tuli sitten ommeltua pari sisustustyynyn päällistä, nämä tulevat menemään myyntiin. Kangas oli Lennolilta käteen jäänyttä.

Tällä hetkellä markilla pyörii myös kaksi hoitokoiraa, jotka nyt tänään kuitenkin jo kotia lähtevät. Toisella tänä aamuna sitten alkoi juoksut, niin piti aamu tuimaan pöksytkin tekaista, näistä nyt kuitenkaan ei kuvaa ole, kun malli painelee erellä ja häpeilee kukkakuosisia juoksuhousujaan. 8)

Eileen samaan syssyyn kun nuo tyynynpäälliset tein, niin tekaisin muutaman pannulapunkin.

Ja lisää on tulossa...