Pitkä tovi on vierähtänyt ilman jorinoitani. Viikko tuli vietettyä sairaalassa taannoin tuon selän takia. Sairasloma edelleen jatkuu, ainakin 2.11 asti. Sairaalassa sain sitten pikkuisen vahvemmat lääkkeet jälleen, tällä kertaa syödään reumalääkkeitä, opiaatteja sekä tulehduskipulääkkeitä. Kipuepiduruaali myös tehtiin, jonka koin erittäin epämiellyttävänä kokemuksena. Tämä johtui ilmeisesti siitä, että ovat lihaksetkin alkaneet reagoida nuohin pullistumiin. Apua en ole tuosta kokenut itselleni. Auton rattiin ei hetkeen sovi lähteä. Olenkin sitten tyytynyt, sen minkä olen pystynyt, vain loikoilemaan. Tosin, näppiäni en silti ole jaksanut pitää erossa käsitöistä siltikään. Tämän viikon olin vanhempieni luona "päivähoidossa" kuten itse tuota nimitin. Yksin kotona en viitsinyt päiviä olla, kun isäntä töissä oli, entäs sitten jos minulle olisi jotain sattunut? Joten parempi niin että on edes joku hieman perään katsomassa, kun minä tuola kompuroin tai en sängystä pääse ylähän. Koirat minä joukkooni otin, saivat hieman vaihtelua arkeen. Meillä myös laajennettiin viime pyhänä koiratarhaa, josta koirat kyllä olivat mielissään. Itse toimin vain työnjohtajana. Kunto on huomattavasti heikentynyt tänä melkein kolmen kuukauden aikana. Oikein jo odottaa että pääsisi kunnon lenkille koirien kanssa kuntoa kohottamaan. Hetken vielä kuitenkin on mielensä maltettava. Josko sitten mentäisiin nuohin viime viikon käsityö saavutuksiin. Kivun rajoissa kaikki tehdään ja välillä lepäillään, mutta kaikkea pientä kuitenkin on tullut tehtyä.

1992414.jpg
Harjakoira kokoa olevia takkeja tuli väännettyä. Ylimmäinen on vettähylkivä, kaikissa on hengittävä kangas sisällä. Nuo nyt on tällä hetkellä varastossa, mutta jos jotain kiinnostaa niin myynnissä ovat.

Sitten sain elävän mallinkin, jota mittoilin ja koitin tehdä pientä näpertelyä vaativaa hommaa;
1992425.jpg
1992419.jpg
1992421.jpg
Vanhempien työnä oli hoidossa lk chihu Klaara, joka pääsi kuvien malliksi.
Nämäkin takit on myynnissä.

Koirien leluja vissiin tuli parisen kymmentä myöskin väännettyä sekä erikokoisia makuualustoja tuli tehtyä 5 kappaletta viikon aikana. Erittäin koirapainoitteinen viikko. ;)